Particulieren

Particulieren

Particulier betekent dat iets niet als bedrijf of overheid is georganiseerd. In de praktijk komt het er op neer dat de gewone burger als particulier wordt aangemerkt, naast het bedrijfsleven en de overheid anderzijds. Ook kan particulier tegenover openbaar staan, in de zin dat iets niet voor iedereen toegankelijk is.

De term particulier word in het bedrijfsleven gebruikt als “niet tot de overheid behorend”. Tegenover staatsbedrijven of naamloze vennootschappen waarvan de aandelen in overheidshanden zijn, staan dan particuliere of “zelfstandige” bedrijven.

Particuliere organisaties worden ook wel private organisaties genoemd. Een niet-gouvernementele organisatie is een private organisatie die onafhankelijk opereert van de overheid voor een verondersteld maatschappelijk belang.

In deze sectie vind u wat wij als kantoor voor u als particulier kunnen betekenen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan uw financiële situatie en de daartoe behorende fiscale verplichtingen (Inkomstenbelasting / Premie Volksverzekeringen).

Ook als particulier kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor indien u vragen heeft met betrekking op uw persoonlijke financiële situatie.

Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren voor particulieren, dan verwijzen wij u graag door naar onze tarieven pagina.