Vacatures en Stages

Vacatures

Wij willen graag ons team uitbreiden met jou! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe aanvullingen voor ons team. Stuur je C.V. en motivatie naar ons op en dan nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek!

Stages

Kamp BV is een erkend leerbedrijf. Jaarlijks hebben wij plek voor twee stagiaires. Doe jij een MBO of HBO opleiding in een financiële of economische richting?
Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar [email protected] en wie weet kunnen wij je begeleiden tijdens je afstudeerstage!

Extra fijn voor studenten die reizen met het OV: ons kantoor is supermakkelijk te bereiken, we zijn namelijk gevestigd OP trein-en-busstation Haarlem Spaarnwoude!

Het bedrijf

Kamp BV is begonnen in de jaren 80 van de vorige eeuw als fiscaal en administratief dienstverlener voor het MKB in de regio Noord-Holland. In de daaropvolgende jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote speler in de markt als uitstekend dienstverlener. De huiselijke sfeer, het jonge en enthousiaste team én het excellente werk dat Kamp B.V. zijn cliënten biedt, zorgt voor een nauwe verbintenis en persoonlijk contact met de cliënten.

Het werk

Kamp B.V. verzorgt hoofdzakelijk de (loon-)administratie en fiscale zaken van ondernemers in het MKB. Klinkt saai misschien, maar dat is het niet. Wij zijn geen saai en grijs kantoor met suffe boekhouders. Naast genoemde werkzaamheden levert Kamp B.V. ook financieel en fiscaal advies aan zowel ondernemers als particulieren. Eigenlijk zien we onszelf meer als persoonlijke of virtuele assistenten van onze cliënten. We zijn altijd goed bereikbaar, zowel online als offline. Wanneer je vaste contactpersoon niet aanwezig is, word je vakkundig bijgestaan door één van haar of zijn fijne collega’s.

Het team

Kamp B.V. werkt met een nauwgezet, goed samenwerkend, jong en enthousiast team. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en er hangt een supergezellige sfeer in ons kantoor.
Nieuwsgierig naar onze mensen? Je kunt het team hier bekijken op de website, maar ook achter de schermen volgen op Insta of Facebook!

P.s. On Wednesdays we wear pink:

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Administratiekantoor Kamp B.V. (@kamp_bv)