Online boekhouden met Boekhoud Gemak

Wij maken gebruik van de loonsoftware van NMBRS.

Via de link hiernaast kan je inloggen in jouw persoonlijk bedrijfsaccount.

Als klant krijg je toegang tot je persoonlijke klantendossier via Nextens. Binnen deze omgeving kan je de aangiften inzien en accorderen. Ook kan je via deze pagina bestanden met ons delen, welke van belang kunnen zijn voor je onderneming of je persoonlijke fiscale aangiften.

Klik op de link hiernaast om naar je persoonlijke pagina te gaan

Wij werken met de online software van Unit 4/Exact onder de nieuwe naam Boekhoud Gemak. Online boekhouden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Met online boekhouden via Boekhoud Gemak kan je altijd en overal bij je bedrijfsadministratie. Boekhoud Gemak werkt samen met Basecone, in Basecone kan je al jouw facturen kwijt en deze worden dan direct in de administratie opgenomen. Hiervoor heb je slechts je telefoon nodig!

Na het verzenden van je facturen worden deze gekoppeld aan de mutaties op je bankrekening zodat je dagelijks helemaal bij bent met je gehele administratie. Op deze manier hoef je geen uren meer te besteden aan je administratie en raak je nooit meer administratie kwijt!

Zo heb je altijd en overal volledig inzicht in jouw onderneming, op elk moment van de dag, overal ter wereld.

Het enige wat je hoeft te doen is je hiervoor aan te melden, wij zetten alles in werking om jouw online boekhoudomgeving voor je op te zetten. Hoe makkelijk kan het zijn!

Wacht dus niet langer maar neem contact op met onze medewerkers, zij helpen je graag op weg naar een volledig geautomatiseerde administratie

Wil je een andere aanbieder van vergelijkbare software voor jouw online boekhouding? Onderstaand tref je een lijst met enkele van deze aanbieders. Wij kunnen je adviseren in het maken van de beste keuze voor jou!

De grootste speler in de markt en de recente overnamepartij van Unit 4. Ook wij maken gebruik van Exact en kunnen jou daar in ondersteunen

Een grote speler voor de ondernemer die op zoek is naar een simpele maar effectieve oplossing voor het bijhouden van de administratie.

Een andere grote speler in de markt. Een gedegen product van Wolters Kluwers waar ook wij regelmatig gebruik van maken

En nog veel meer…