Wie is het team achter Administratiekantoor Kamp BV

Het team van Administratiekantoor Kamp BVAdministratiekantoor Kamp BV

is al ruim 30 jaar hét administratie- en belastingadvies kantoor in de regio Haarlem, dat de administratieve en fiscale zaken behartigt voor het MKB en particulieren. Het kantoor werkt met een team van vakbekwame administrateurs en belastingadviseurs.

Zo helpen wij u met uw bedrijfsmatige administratie, uw diverse belastingaangiftes en ondersteunen wij u met personeel en de daarbij behorende loonadministratie.

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en zullen constant met u meedenken om u altijd zo goed als mogelijk te ondersteunen bij het voeren van uw onderneming.

U kunt met elk denkbare vraag bij ons terecht, het team zal u ondersteunen bij elk denkbare situatie in uw onderneming. Of dit nu met uw administratie, personeel of fiscale zaken te maken heeft, wij staan direct voor u klaar.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken via e-mail of tijdens kantoortijden per telefoon of fax.

Bent u startende ondernemer?

Dan komt er een hoop informatie op u af voordat u daadwerkelijk met ondernemen kunt beginnen. Ons team is onder andere gespecialiseerd in de advisering en ondersteuning van startende ondernemers in elk denkbare branche.

Dus of u nu een onderneming heeft die al jaren bestaat, net begonnen bent of nog moet starten. Bij Administratiekantoor P. Kamp BV kunt u altijd terecht.

Wilt u meer informatie over ons kantoor, of heeft u vragen over de werkzaamheden die wij verrichten voor klanten, neemt u dan contact op met ons via onze contactgegevens.