Ons administratiekantoor werkt met online boekhoud software van Unit4

Sinds enkele jaren is het via Unit4 mogelijk om online uw boekhouding bij te houden, hierin zijn er verschillende pakketten onderverdeelt om u zo goed mogelijk in uw wensen te kunnen voorzien.

Mocht u interesse hebben in de software van Unit4 dan kunnen wij u hierin ondersteunen, er zijn verschillende onderdelen waardoor u voor meerdere keuzes komt te staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over de software van Unit4.

Impressies werkomgeving?

pijlbeneden

Inloggen voor ondernemers / Uw online boekhouding


Administratiesoftware die met u meegroeit

De administratiesoftware is modulair opgebouwd, zodat er voor elke ondernemer een passende oplossing is: van de boekhoudsoftware UNIT4 Multivers Small voor kleine ondernemingen tot de financieel-logistieke oplossing UNIT4 Multivers Extended voor handelsondernemingen. Groeit uw bedrijf dan groeit UNIT4 Multivers probleemloos met u mee.

Online versies

De pakketten UNIT4 Multivers XtraSmall, Small, Medium, Large en XtraLarge zijn ook als online versie beschikbaar. U voert uw administratie volledig online en hebt altijd direct en snel inzicht in de laatste stand van zaken. Bovendien werkt u altijd met de meest recente versie van de software.

Naast de online boekhouding software en financieel-logistieke software kent de UNIT4 Multivers-lijn ook kassasoftware voor retailondernemingen, software voor installatiebedrijven, software voor salarisverwerking en personeelsadministratie en software voor klantordergestuurde productie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het voeren van een Online Boekhouding, neem dan contact met ons op. Wij maken direct een oplossing op maat voor u.

[rev_slider unit4]

GB Solutions online boekhouding
Online boekhouding in samenwerking met GB Solutions
Unit4 online boekhouding
Online boekhouding van Unit4 Business Software

De online boekhoud software wordt u aangeleverd door Unit4 Agresso in samenwerking met GB Solutions BV