Omzetbelasting notificatie nu via KampBV.nl

Per 1 januari 2014 verdwijnt de notificatiebrief van de belastingdienst voor het doen van aangifte. Zo verdwijnt per december 2013 al de acceptgiro.

Wat betekend dit precies voor u?

De belastingdienst verwacht van alle ondernemers dat deze zelf bijhouden wanneer er aangifte gedaan moet worden en zo ook tijdig betaald.

Om het voor u een stuk gemakkelijker te maken kunt u zich bij ons aanmelden om tijdig een notificatie te ontvangen, zodat u niet vergeet aangifte te doen.

De acceptgiro zal worden vervangen door een digitale uitdraai van de aangifte, welke uiteraard ook per post aan u verzonden kan worden. Op deze uitdraai vind u de opvolgende gegevens:

  • Het verschuldigde bedrag aan omzetbelasting
  • Het betalingskenmerk
  • De uiterste betaaldatum

 

Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen zal elke cliënt van ons deze maand een brief vinden bij de acceptgiro waarin staat uitgelegd wat er gaat veranderen en hoe wij hierop inspelen.

Wilt u deze brief voor zijn? Meld u dan vandaag nog aan voor deze notificatie via onze contactpagina , u ziet rechts in het scherm de inschrijving staat waar u alleen uw (bedrijfs-)naam hoeft in te vullen en over welke periode u altijd aangifte moet doen.

U zult van ons dan altijd tijdig een notificatie ontvangen voor het doen van aangifte!