Links

 

"leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker!"De Belastingdienst,

hier vind u alle informatie inzake alle verschillende soorten belastingen en de regels die hiervoor gelden. De website is zowel voor particulieren als ondernemers.

Voor telefonisch contact : De Belastingtelefoon 0800-0543

 

 

"de website voor informatie over uw CAO"CAO-web,

hier vind u alle informatie betreffende de bestaande CAO’s in Nederland.

 

 

 

ABP is het bedrijfstakpensioenfonds voor werkgevers en werknemers van overheid en onderwijs.

 

 

 

Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C) is een bedrijfstakpensioenfonds voor alle werknemers in de bedrijfstakken horeca en catering.

 

 

Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) is in omvang het derde pensioenfonds van Nederland.
PMT verzorgt de pensioenregeling voor de bedrijfstak Metaal en Techniek.

 

 

UWV WERKbedrijf is het trefpunt voor werkzoekenden en werkgevers. Het WERKbedrijf biedt werkgevers informatie en voorzieningen bij het vinden van gekwalificeerd personeel. Werkzoekenden proberen wij binnen zes maanden op weg te helpen naar werk.

 

 Op mijnpensioenoverzicht.nl ziet u, naast uw AOW, hoeveel pensioen u hebt en bij welke  pensioenuitvoerder (pensioenfonds of -verzekeraar). Ook ziet u wat uw nabestaanden krijgen als u overlijdt. AOW en pensioen die u al ontvangt, worden niet getoond. Wat u op deze website niet vindt, is wat u zelf voor uw oude dag hebt geregeld.

 

Gaat u naar uw gemeentehuis, of naar het loket van een andere overheidsinstelling, dan zult u zich in veel gevallen moeten legitimeren met uw identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Op internet kunt u dat doen door in te loggen met uw DigiD. Zo weten overheidsinstellingen dat ze ook echt met u te maken hebben.