Inkomstenbelasting 2014 - maak nu alvast uw afspraak!

Vanaf 1 maart 2015 kan er met de aangiftesoftware van de Belastingdienst aangifte worden gedaan over het inkomen van 2014. Voorheen was dit al mogelijk vanaf januari, echter door automatisering en besparingen heeft de belastingdienst de mogelijkheid geopend om mensen vanaf 1 maart digitaal aangifte te laten doen. 

In 2015 is er in maart én april de mogelijkheid uw aangifte in te sturen aan de belastingdienst. Dit is mogelijk via de bekende software, maar bestaat er ook een nieuwe mogelijkheid via het inkomstenbelasting portaal van de Belastingdienst zelf. Zoals u gewend bent zijn de meeste gegevens al aangeleverd en hoeft u deze slechts te controleren en daar waar nodig aan te vullen.

belastingdienst

Ook dit jaar verzorgen de medewerkers van ons kantoor uw aangifte weer, deze zal samen met u worden doorgenomen om vervolgens ingezonden te worden aan de belastingdienst na 1 maart. Er bestaat bij ons al de mogelijkheid uw gegevens aan te leveren, wij kunnen u dan alvast een indicatie geven over de uitkomst van uw aangifte. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw aangifte dan op tijd wordt ingezonden!

Geeft u ons de mogelijkheid de aangifte al in maart te kunnen versturen, dan verzekerd de belastingdienst u ervan dat u voor 1 juli 2015 al bericht heeft over uw eventuele teruggave.

Als kantoor hebben wij ook onze interne software, met deze software kunnen wij uw aangifte ook eerder insturen, u zult echter niet eerder bericht krijgen dan de na 1 maart ingezonden aangiften.

Maakt u even een afspraak met 1 van onze medewerkers?