Compleet vernieuwde website - Administratiekantoor Kamp BV

Ook administratiekantoren kunnen niet achterblijven met de wensen van de ondernemers in Nederland. Dit geeft meer dan genoeg beweegredenen om ook de website actueel te houden.

Wat is er allemaal veranderd?

Als eerste grote verandering is het complete uiterlijk van de website aangepast naar de zogenaamde Metro stijl. Deze stijl zorgt voor een duidelijker beeld van de onderdelen op de website.

De meest recente berichten op de voorpagina zijn nu opgedeeld in 3 secties, zijnde een sectie voor Ondernemers, Particulieren en Diverse. De berichten in deze sectie bestaan uit de 5 meest recent geplaatste berichten. Ook kan vanuit hier oudere berichten direct naar voren geroepen worden door op 1 van de 3 blokjes in de kop van de sectie te klikken.

Ook is het nu mogelijk om direct vanaf de voorpagina in te loggen in uw online boekhouding, alsmede u direct aan te kunnen melden voor notificatieberichten met betrekking op de aangifte omzetbelasting.

Naast dit alles vind u enkele RSS feeds op de website, zodat altijd het actuele nieuws voor u wordt bijgehouden. Aan de rechterzijde van de website vind u daarom de actuele berichten van het Financieel Dagblad en onderaan de website vind u de meest actuele berichten van de Belastingdienst

Verder vind u directe links naar alle social media waar het kantoor bij staat aangemeld. U kunt vanuit hier u ook direct aanmelden voor onze RSS feed.

Als laatste adviseren wij u om eens een kijkje te nemen in alle verschillende secties, en mocht u daar omtrent vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan eens contact op met ons zodat wij kunnen blijven vernieuwen!