Hoe komt u de coronacrisis door

Wij hebben deze pagina aangepast en willen u graag verwijzen naar de voor u geschikte instanties voor uw persoonlijke kwestie omtrent de coronacrisis

 

Uitstel van belastingen

Voor uitstel van belastingen bestaan diverse belastingmaatregelen voor ondernemers, deze treft u aan op de website van de belastingdienst (hier)

 

Noodloket voor Ondernemers (Haarlem) in financieel zwaar weer

Via uw gemeente is de Tozo regeling opgezet (lees hier voor meer) , dit betreft een Tijdelijke Overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers en kunt u via de website van Stichting 155 (Gemeente Haarlem) aanvragen. Dit kan via deze link.

 

Algemene informatie over nood door Corona

De Kamer van Koophandel heeft zeer uitgebreid informatie geplaatst op de website over de nood die is ontstaan voor ondernemers door de coronacrisis. (hier)

 

Wat wij voor u gaan betekenen

De aanvragen met betrekking tot inkomensondersteuning dient u zelf op te zetten bij de daarvoor bedoelde instantie. Wij assisteren u in het aanleveren van de hiervoor benodigde stukken. Ook vragen wij voor u uitstel van het betalen van belastingen aan zodra u dit bij ons aangeeft. Wij ontvangen op het moment diverse telefoontjes per dag met vragen over bovenvermelde opties en wij proberen deze voor u zo goed als mogelijk te beantwoorden. De telefoondrukte is hier aanzienlijk door toegenomen en willen wij u verzoeken uw vragen zoveel mogelijk per e-mail te stellen. U kunt ons via ons contactformulier bereiken.

Op deze manier behouden wij ook onze tijd om u ook voor alle andere zaken nog goed te kunnen ondersteunen.

Wij danken u voor het begrip