Administratiekantoor Kamp B.V. wederom als leerbedrijf

Administratiekantoor als Leerbedrijf

Leerlingen en studenten in ons vakgebied vinden het steeds lastiger om een goede leerplek te vinden voor het afronden of opstarten van een accountancy- of administratieve opleiding. Bedrijven vinden het steeds lastiger worden om stagiaires de tijd te geven die zij nodig hebben om hun opleiding af te kunnen ronden en wegwijs te worden in de accountancy sector.

Omdat wij graag zien dat de financiële wereld ondersteund wordt door goed opgeleide accountants en administratief medewerkers, hebben wij als kantoor in en voor het MKB wederom besloten de taak op ons te nemen om stagiaires een kans te geven op een stageplaats of afstudeerplek.

ECABO

Sinds 2014 zijn wij, Administratiekantoor Kamp B.V., weer aangesloten bij ECABO als officieel erkend leerbedrijf. Dit geeft stagiaires de mogelijkheid zich aan te melden bij ons kantoor om zo een kans te krijgen op een stageplaats.

ecabo

Op dit moment bieden wij stageplaatsen aan voor de volgende opleidingen :

–  Assistent-accountant (Niveau 4)

–  Administratief medewerker financieel (Niveau 3)

–  Administratief medewerker (Niveau 1)

 

Ben je leerling voor 1 van deze opleidingen en druk zoekend naar een stageplaats, kijk even op onze Stageplaats pagina om te zien of er nog een plek vrij is.

Mocht je een vraag hebben dan kan je altijd contact opnemen met 1 van onze medewerkers!